Historie og idegrundlag

 

 

Facaden

Abel & Jørgensen er et registreret revisionsfirma. der er hjemmehørende i hjertet af Aarhus. Vi har i mere end 30 år betjent en bred vifte af kunder. primært mindre virksomheder, med revision, regnskabsudarbejdelse, bogføringsassistance, skat og rådgivning.

 

Vor kundeportefølje omfatter personligt drevne virksomheder, interessentskaber, kommanditselskaber, fonde, anpartsselskaber og aktieselskaber mv indenfor bl.a. butikker, restauranter, håndværkerer, ejendomme, tankstationer, liberale erhverv, sundhedssektoren og socialpædagogiske tilbud.

 

Vi sætter en ære i at betjene vore kunder, store som små, personligt og med respekt for kunden og kundens ønsker. Kunden modtages med et smil, hvad enten kunden kontakter os telefonisk eller ved personligt fremmøde. Her er ingen automatiske telefonstemmer, der fortæller, at du er nummer 5 i køen.

 

Vi er i mange tilfælde kundens væsentligste rådgiver - hvilket forpligter. Vi ved at kunden har behov for hurtige tilbagemeldinger på stillede spørgsmål eller givne opgaver, og vi bestræber os på at løse alle opgaver hurtigst muligt.

 

Som godkendte revisorer er vi omfattet af revisorlovgivningens regler, herunder regler om lovpligtig kvalitetskontrol.